Les finestres pivotants, a part de facilitar el gir, han de frenar la finestra perquè no es mogui lliurement sinó a voluntat de l'usuari. Per a això els punts de gir solen ser de fricció, permetent múltiples posicions, tancament de pressió o tancament perimetral. El tancament sol ser convencional, manilla lateral o central, barres d'empenta o fins i tot elèctrics.
Tenen l'avantatge de regular la quantitat de ventilació i so, a més d'equilibrar el nivell tèrmic dins de l'espai tancat. Solen ser molt fàcil netejar-les des de l'interior.

NARA

LENA

VALLAS, PUERTAS JARDIN, CANCELAS CORREDERAS

Menú principal

93 540 07 35

Atenció Comercial

Materiales en STOCK

Mallorquina seguridad

Mallorquina de Seguridad

Presentació

Nova normativa 2010

Oscil·lo paral·lela

 

Oscil·lo paral·lela
 
La oscil·lo paral·lela de Giesse diseñada para el aluminio
La oscil·lo paral·lela GS1000 és el resultat de 40 anys d'experiència de GIESSE, un sistema dissenyat per a portes i finestres d'alumini.
GS1000 és la solució ideal per a grans portes i finestres, amb operacions suaus i silencioses, sense reduir l'espai interior.
 
Llegiu-ne més...
 
Nuevo Marco de Aluminio

 Nuevo marco de aluminio

 
Brio Key

El tancament a pressió Brio Key que, gràcies a un cilindre i a la seva corresponent clau, permet a l'usuari final impedir que l'accessori actuï. El Tancament Brio Key és un article especialment útil en portes corredisses de balcó, ja que s'aplica amb funció "manual". Girant la clau en dotació és possible impedir el moviment d'obertura del Tancament. A més, és possible bloquejar-lo en posició d'obertura evitant així que el full|fulla quedi tancat.

 
Brio Key resulta també apropiat per a ambients públics, on es desitja que l'usuari pugui obrir el full|fulla corredís només de forma reglamentada(por exemple en ambients amb aire acondicionat). Brio Key és compatible amb la major part de la Gamma d'accessoris Brio, amb el Multitancament Top Security Brio i amb els ganxos Brio.

Brio Key és compatible amb la major part de la Gamma d'accessoris Brio, amb el Multitancament Top Security Brio i amb els ganxos Brio. 

Llegiu-ne més...
 
INDUSTRIAS CANYELLES BCN S.L.

 
Més articles...
<< Inici < Anterior 1 2 Següent > Final >>

Pagina 1 de 2